Hoppa till sidans innehåll

Det strålade om klubbmästerskapet

12 OKT 2020 12:00
Ett åskoväder höll på att sätta stopp för vårt klubbmästerskap.
  • Skapad: 12 OKT 2020 12:00

Måndagen kom när vi åkte ner för sista omgången av den interna serien, och tillika ett klubbmästerskap skulle sätta punkt för årets interna säsong. Denna gång ville vädret något annat. Ett åskoväder hade dragit in under söndagen, vilket satte sina spår på Lundens skjutbana i Sjuntorp. 

Den hade slagit ut elektroniken, trots att allt var urdraget och iordningställt som det ska göras efter en avslutad skjutning. 
Ett hästjobb väntade för Lars Sahlin och Olof Johansson, som med pannlampa, mobiltelefoner, glass och diverse elektronisk utrustning. Fick igång systemet, men då hade mörkret lagt sig för länge sen. 

Vi fattade ett snabbt beslut att ta kontakt med Trollhättans Ssf, och försöka få till ett klubbmästerskap i Trollhättan. De hade inget att invända, och dagen efter laddade fyra skyttar för en batalj på Skogsäters skjutbana. 

Som brukligt drog vi igång med en grundomgång. Det skulle visa sig vara jämnt. Alma i topp på 180p, Sen Adam, 179p. Patrik 178p och Olof 176p.
En liten paus, innan vi måste börja för hinna färdigt före skymning. 

Finalen blev till en början jämn. Olof ryckte upp sig efter de 10 första skotten (5ligg + 5 knä). Och det räckte med ett enda ståskott så var han i täten. Dock vände finalen igen. Alma visade att hon är en klass för sig med tre raka 10:or. Vilket bäddade för en stabil seger. Olof slutade som silvermedaljör. Patrik knep bronset. Adam hade tyvärr inte sin bästa avslutning den här gången och slutade 4:a.

Resultat

 

 

 

 

Skribent: Patrik Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Upphärads SG - Skyttesport
Benny Johansson, Hälltorp Enebacken
46199 Upphärad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info